VideoFashion Frankie Morello Menswear toamna-iarna 2010-11 Frankie Morello Menswear toamna-iarna 2010-11 Brandul italian Frankie Morello functioneaza din 1999 si a luat nastere ca urmare a intalnirii a doi stilisti: Maurizio Modica si Pierfrancesco Gigliotti.

Colectiile Frankie Morello sunt prezentata in cadrul Milan Moda Uomo.

Mereu inovativ, dar punand accentul si pe cofort, brandul italian vine in fiecare sezon cu o noua poveste despre propria lor viziune in moda. Pentru noul sezon de toamna/iarna 2010-2011, italienii au adus in discutie o tema actuala. Ce altceva mai e la moda in zilele noastre decat fotbalul si filmele cu vampiri? O intreaga generatie se delecteaza cu aceste doua preocupari, devenite acum subiect si pentru un podium de prezentari fashion.

Un performance mai mult decat un show traditional de moda, prezentarea a avut in centru un sport al verii, desi a fost o colectie pentru sezonul rece. Desfasurata printre modele reprezentand fotbalisti, pe un podium care ilustra un teren de fotbal, propunerile brandului italian a adus in atentie o vestimentatie young, in care denimul si pielea a fost in prim plan, fara a omite insa si tehno materialele, lana si jersey-ul.

Focusata pe jocul proportiilor, studiind insa foarte bine si cromatica, colectia a propus negru in principal, subliniat de accente de culoare ca rosu, dar si oliv si albastru. Au fost multe jachete sport, multi jeansi, dar si fuste. Camasile s-au purtat innodate la brau, au existat si pantaloni scurti, dar si costume cu detalii preluate din vestimentatia sport.

Mingile de fotbal alergate pe podium au fost folosite si pe post de accesorii. Pe proiectia din fundal, modele in lenjerie au jucat fotbal pana si cu luna, facand legatura cu urmatoarea tema abordata pentr acest sezon de brandul Italian, vampirii.

Finalul prezentarii a apartinut si in proiectie dar si pe podium modelelor cu vampiri. De la dintii insetati de sange, pana la rosul folosit in colectie, de la vampirii care ies sub lumina lunii, pana la un fotbal jucat ca intre vampiri, totul a fost ca pentru un 22 celebru, pe un teren luminat de lumina lunii si afisat in mod explicit pe tricourile Frankie Morello din finalul prezentarii.
 

 


 


« Video precedent: De vorba cu Rene Mardellat Video urmator: UAD Moda 2010 »