VideoFashion  Ghidul H&M de tendinte toamna-iarna 2013 pentru femei Ghidul H&M de tendinte toamna-iarna 2013 pentru femei

Colectia H&M de toamna-iarna 2013-14 pentru femei propune o silueta noua in sezonul ce urmeaza. Colectia H&M contureaza un nou joc intre forma, volum si texturi, in care se pune accent pe manecile bufante, evazate ale jachetelor. In toamna vom asista la un mix intre piese cu o croiala bine definita si piese fluide, in care elementele masculine sunt adaptate intr-un mod dramatic. Jacheta-uniforma este piesa cheie a colectiei H&M toamna 2013, conform recomandarii lui Ann-Sofie Johansson - Head of Design H&M. Si in acest sezon se poarta pantalonii pe sub rochie sau fusta, siluetele alungite, cu detalii de volum create de texturi.

Colectia de toamna de la H&M a pregatit o multime de pantofi cu talpa joasa, decorati cu piese metalice sau sclipici, dar si cizme inalte, peste genunchi, care completeaza perfect rochiile si fustele scurte.

 

 


 


« Video precedent: Once Upon A Time... by Karl Lagerfeld Video urmator: Ghidul H&M de tendinte toamna-iarna 2013 pentru barbati »