VideoFashion Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11 Partea a II-a Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11 Partea a II-a Costumele barbatesti se poarta la un rand, cu camasi si obligatoriu veste. Papionul sau cravata ingusta, prinsa discret in ac, completeaza tinuta si cea de zi si cea de ocazie. La barbati exista influente sport in linia gecilor cu guler de blana. Se poarta fulare sau esarfe ca un accesoriu deopotriva feminin si masculin.

Sobrietatea eleganta a tinutelor Hugo Boss e conturata pentru ambele linii, din griuri si tonuri de negru care domina podiumul. Monotonia e rupta insa de accente de albastru si rosu inchis care se regasesc in rochii, in cizme ori in reverul sacourilor barbatesti.

Tot ca accent e folosita si stralucirea cristalelor din coliere ori din tesaturi care se evidentiaza pe nuantele de gri, in special in finalul colectiei cand apar tinutele de seara.

Cu o atentie deosebita pentru client, Hugo Boss contureaza un sezon rece discret, dar foarte elegant si plin de rafinament, intr-o linie care pune accentul pe confort si purtabilitate.
 

 


 


« Video precedent: Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11 Partea I Video urmator: Molinard - 160 de ani de istorie parfumata »