VideoFashion Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11  Partea I Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11 Partea I Colectia toamna/iarna 2010 – 2011 Hugo Boss a fost un show prezentat de brandul german in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Berlin care a stat sub semnul unei elegante sobre.

Nu doar industria franceza a fost afectata de criza ci intreaga lume a modei. Poate de aceea multe branduri au ales ca directie definitorie pentru colectiile lor purtabilitatea. Pentru nemti aceasta a fost de altfel dintotdeauna o trasatura de baza. Colectia pentru sezonul urmator prezentata la Berlin, chiar daca a fost retinuta si la nivel cromatic si la nivelul liniei de croi, a avut totusi o prospetime si un farmec deosebit.

Tinutele masculine ale casei de moda germane au fost aduse pe acelasi podium cu cele feminine, conturand impreuna o imagine unitara a brandului. Deschiderea s-a facut in tonuri de bejuri si brunuri fine la femei si in costume gri purtate cu malete maro la barbati.

Impunand o alura business de ambele parti, Hugo Boss propune cizme inalte peste genunchi si fuste scurte a caror linie se uneste cu carambul acestora. Silueta continua cu bluze satinate ori din matasuri naturale a caror decolteu se rasfrange delicat. Taioarele pot fi si cu pantaloni, mergand in aceeasi linie business. Tinutele feminine sunt subliniate pe talie fie din centuri, fie din croi.
 

 


 


« Video precedent: Fashion Show: Burberry toamna-iarna 2010 Video urmator: Hugo Boss Black toamna-iarna 2010/11 Partea a II-a »