VideoFashion In exclusivitate pentru FashionandBeauty.ro - campania Louis Vuitton si Madonna In exclusivitate pentru FashionandBeauty.ro - campania Louis Vuitton si Madonna
“Raman mereu uimit de energia ei debordanta, de stilul ei, de personalitatea ei. Ea este o adevarata icon woman!”, a declarat Marc Jacobs atunci cand a realizat noua campanie Louis Vuitton cu starul muzicii pop, Madonna.

She is gorgeous! Da! Ea poate intrupa imaginea plina de glamour a unei adevarate femei Vuitton. Un glamour asezonat cu putina magie africana si un strop de french air servit intr-un bistro de Paris. O reteta pe care designerul de la Vuitton a compus-o pentru imaginea 2009 a marcii.

Steven Meisel a fost cel care a realizat fotografiile, iar Kalahari bag si African queen bag au fost printre vedetele protagoniste alaturi de Madonna. Bineinteles alese din noua colectie de genti, pantofi si bijoux-uri care stau gata sa cucereasca inimile fashionistelor din intreaga lume.

Printre altele, Marc Jacobs a infirmat suma de 10 milioane pe care ar fi incasat-o Madonna pentru campanie. Normal ca nu mai conteaza daca e vorba de euro sau dolari …
 

 


 


« Video precedent: Raquel Tomillo primavara/vara 2009 Video urmator: Rozalb de Mura la London Fashion Week 2009 »