VideoFashion impletituri hairstylenewsblog.com Invata sa-ti impletesti parul!

Pe 13 iunie, Bucurestiul se pregateste de un eveniment care va strange laolalta toate pasionatele de impletit si stilisti. Asa ca e suficient timp pana atunci sa invatam cate ceva despre impletituri. Baza oricarei impletituri sunt trei suvite de par. Din ele porneste apoi toata magia, in functie de maiestria si imaginatia celei care se joaca cu ele. Exista foarte multe tipuri de impletituri, dar ca sa ajungeti sa le stapaniti e nevoie de rabdare si mult exercitiu. Si evident, sa invatati mai intai primii pasi: impletirea cu trei suvite.

Principiul e simplu: separati parul in trei suvite si asezati-le una deasupra celeilalte, pe rand. Incepeti cu cea din dreapta si treceti-o peste cea din mijloc, apoi cea din stanga face aceeasi miscare, si tot asa pana obtineti cea mai simpla impletitura posibila. Depinde doar de voi cat de larga sau de stransa o faceti, dar oricum ar fi prima coada impletita, nu va descurajati. E mereu loc de imbunatatiri.

Si nu uitati: exersati, exersati exersati. Iar cand va veni vremea sa ne impletim toate parul in centrul orasului veti stii, daca nu cum sa va faceti singure parul ,atunci macar ce sa-i cereti stilistului.

Pentru cele care vor sa invete pana atunci arta impletitului mai am cateva ponturi:

1. Impletiti parul cand e umed, in acest fel veti prinde in coada suvitele mai rebele, care uscate nu va vor asculta.

2. Impletiti parul a doua zi dupa spalare, cand are o textura mai buna si este mai disciplinat.

3. In functie de cat de stransa e coada, va dura mai mult sau mai putin. O coada bine impletita, strans, are toate sansele ca a doua zi, dupa ce ati dormit cu ea, sa arate ca o coafura boema, mai lejera decat in prima zi.

 

 


 


« Video precedent: Prea mult Photoshop strica! Video urmator: Priveste cerul cu MYKITA + Maison Martin Margiela! »