VideoFashion Jolidon – 15 ani de creatie, a zecea participare la SIL Paris 2008 Jolidon – 15 ani de creatie, a zecea participare la SIL Paris 2008
In cadrul Salonului International de Lenjerie la Paris se organizeaza in fiecare an celebrul eveniment Ultra Lingerie, o parada exclusivista de haute couture in lenjerie, o demonstratie de rafinament si inventivitate a brand-urilor de top. In acest an, 50 de modele unicat ale acestor brand-uri au defilat in fata a 850 de privilegiati. Alaturi de aceste modele au fost si piesele brand-urilor Jolidon si Prelude (brand-ul de lux al lenjeriei Jolidon). Tema editiei Ultra Lingerie din acest an a fost Ultra Modernitatea. Jolidon si Prelude au avut in ultimii ani o prezenta foarte vizibila la Ultra Lingerie, fie castigand marele premiu, fie avand modele selectate de catre organizatori drept cele mai reprezentative pentru promovarea intregului eveniment. Cu ocazia celei de-a zecea participari Jolidon la Salonul International de Lenjerie Paris din 24-27 ianuarie 2008, a fost lansat Jolidon Clandestine, noul brand Jolidon. Lenjeria Clandestine este dedicata “femeii dornice sa-si traiasca fanteziile, cea care se opune conventiilor si se razvrateste in secret” afirma cei 13 designeri (de fapt designeri si graficieni) din actuala echipa de creatie a grupului Jolidon. “Designul in lenjerie este o demonstratie de rafinament si inventivitate, care pune in valoare silueta, remodeland-o dupa principiile moderne ale esteticii formelor si care, in acelasi timp, trebuie sa raspunda cerintelor si exigentelor clientilor nostri”, mai spun cei care isi pun tot talentul si indemanarea in realizarea unei lenjerii deosebite cum este lenjeria Jolidon.

Anul acesta Jolidon implineste 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie, recunoscutul Grup Editorial Networkdessous / Intima a scos un supliment special, de 15 pagini, cu un tiraj de 12 mii de exemplare, consacrat in intregime brand-ului Jolidon.
 

 


 


« Video precedent: Christian Lacroix Haute Couture Fall/Winter 2007/2008 Video urmator: Beyond the runway - Jennifer Lopez »