VideoFashion De la Louisa Cointreau la Laetitia Casta Laetitia Casta si Cointreau

Primul episod al seriei online Cointreau prezinta cadrul si valorile pogramului pregatit de Laetitia Casta, program ce va fi dezvaluit pe parcursul primaverii 2015. Episoadele au fost concepute astfel incat sa reprezinte o inspiratie si un indemn pentru creativitate atat pentru femei, cat si pentru barbati. Este o aventura care va invita sa incepeti o calatorie pe cont propriu, cu experiente interesante si momente de inspiratie. Viata este asemenea unui cocktail - fiecare dintre noi are capacitatea de a-i da propria nota personala.

In lunile urmatoare vom fi martorii unor colaborari creative cu personalitati feminine din diferite medii si domenii. Fiecare va aduce in prim-plan lucruri interesante descoperite in arhivele Cointreau si va scrie noi pagini in arhivele zilei de maine. Aceasta odisee e deschisa tuturor.

De la Louisa Cointreau la Laetitia Casta - pe langa faptul ca impartasesc aceleasi initiale, cele doua femei fac parte din legenda vie ce a facut din Cointreau un adevarat simbol.

 

 


 


« Video precedent: Lancome sarbatoreste 80 de ani