VideoFashion lancome 80 Lancome sarbatoreste 80 de ani

Fondat de vizionarul Armand Petitjean in 1935, Lancome celebreaza 80 de ani de existenta in 2015. Aceasta este o oportunitate excelenta pentru a sarbatori femeile care au inspiriat de-a lungul timpului brandul, de la consumatoarele care l-au achizitionat pana la ambasadoarele care l-au promovat. De asemenea, anul 2015 va fi plin de initiative interesante care au scopul de a afirma faptul ca viata este frumoasa alaturi de Lancome.

Ce inseamna 80 de ani? Ce inseamna sa sarbatoresti 8 decenii de frumusete, inovatii stiintifice, parfumuri, produse de skin-care si machiaj extraordinare, de feminitate atemporala care se reinventeaza constant? Aceasta este intrebarea care asteapta sa-si gaseasca raspunsul la aniversarea a 80 de ani de Lancome. A privi inapoi pentru a merge mai increzatori inainte, este deviza Casei Lancome, a carei poveste a inceput in 1935 cu viziunea unui vizionar, Armand Petitjean, care vedea frumusetea ca ceva eminamente francez, prin urmare liber si plin de fericire.

Frumusetea care lumineaza si confera incredere. Frumusetea de a fi autentic. Frumusetea care emana fericire. “Mai presus de toate, ne dorim ca aceasta sarbatoare sa constituie un moment de bucurie,” a declarat Francoise Lehmann, Managerul General Lancome. “Deoarece, pentru Lancome, frumusetea merge mana-n mana cu fericirea. Prin urmare, aceasta este o zi de nastere cu caracter de sarbatoare, prin care, in fiecare luna, se va reafirma cea mai mare ambitie a brandului – sa faca viata femeilor de pretutindeni mai frumoasa alaturi de Lancome!”

Viata este frumoasa cand are culoare – culorile legendarului ruj L’Absolu Rouge sau ale paletelor de farduri pentru ochi Hypnose… Viata este frumoasa alaturi de patrunzatorul parfum Trésor sau alaturi de apetisantul La vie est belle, acestea fiind doar doua dintre nenumaratele parfumuri concepute de Casa Lancome de-a lungul timpului care au marcat istoria feminitatii. Viata este frumoasa atunci cand este plina de senzatii delicioase, senzatii oferite de produsele de ingrijire a pielii inovatoare, produse precum Advanced Génifique si Absolue l’Extrait. Viata este frumoasa precum idea de lux francez perpetuata de-a lungul anilor de Casa Lancome.

Nu in ultimul rand, viata este frumoasa asemeni ambasadoarelor Lancome, care radiaza frumusete si incredere in fortele proprii. Femei care isi lasa amprenta pe epoca in care traiesc, fie ca vorbim despre Isabella Rosselini, o adevarata personificare traditionala a feminitatii emanate de brandul Lancome, care a inspirat generatii de femei, sau, mai recent, despre Penélope Cruz, Kate Winslet, Julia Roberts, Lupita Nyong’o, Lily Collins si Alma Jodorowsky, ambasadoarele brandului in prezent, cele care il promoveaza cu succes in lumea-ntreaga.

Ce poate fi mai natural pentru brandul care are ca si logo un trandafir decat asocierea sa cu fericirea? Si ce mod mai bun de a-si aborda ziua de nastere decat sub forma unei invitatii care sa indemne la savurarea fiecarei clipe si a frumusetii vietii in general, intr-un an plin de manifestatii si suprize marca Lancome. Incepand cu un film inedit, lansat in premiera pe data de 20 februarie, data aniversara la care s-a fondat Casa Lancome. Un rezumat a tot ceea ce reprezinta brandul, interpretat intr-un stil surealist, extrem de fascinant. O poveste a unei Case ale carei ambitii nestavilite au fost sa ofere femeilor incredere de a se simti bine in propriul trup si de a prospera in orice domeniu in care activeaza. Aceasta poveste poate fi, intr-o oarecare masura, interpretata ca povestea unei frantuzoaice, care isi cultiva necontenit fericirea, iesind intotdeauna in evidenta prin sofisticarea si eleganta sa oriunde ar fi, fara pic de efort. O relatare poetica care ofera de asemenea un loc de cinste imaginilor, continuand seria de colaborari artistice care au caracterizat dintotdeauna Casa Lancome, prin implicarea urmatorilor ilustratori si fotografi de rang international: David Downtown, Vahram Muratyan, Cécilia Carlstedt, Charles Helleu, Nico, Alexi Lubomirski si Nick Knight, pentru a aminti doar cativa din ei.

Lancome din perspectiva ambasadoarelor:
“Femeia Lancome este plina de gratie si de o frumusete atemporala.” Julia Roberts
“Cand te uiti la femeile care au reprezentat brandul Lancome de-a lungul anilor, frumusetea lor ne patrunde sufletul intr-un mod profund, nu doar de fatada.” Kate Winslet
“Lancome este un omagiu adus tuturor femeilor.” Penelope Cruz
“Lancome sarbatoreste frumusetea de pretutindeni. Ambasadoarele sale sunt toate femei extraordinare ale caror frumusete transcende suprafata pielii.” Lupita Nyong’o
“Lancome este clasa, eleganta, gratie si frumusete care vine din interior.”Lily Collins
“In opinia mea, Lancome este sinonim cu delicatetea. Este un brand care ne confera o imagine deosebit de rafinata. De asemenea, Lancome are o aura prestigioasa, pariziana pe alocuri.” Alma Jodorowsky

 

 


 


« Video precedent: CHIC BOSS AT OFFICE: Victoria Beckham Video urmator: Laetitia Casta si Cointreau »