VideoFashion Marche de Noel Marche de Noel


Stim ca nu e simplu sa gasesti cadoul ideal. Si de fiecare Craciun pornesti in marea cautare, dis de dimineata. Marche de Noel a fost gandit pentru tine si toti cei ce vor sa daruiasca si va fi deschis timp de doua zile, pe 12 si 13 decembrie, chiar inainte de Craciun, la Institutul Francez din Bulevardul Dacia 77. Aici, la targ, sacul Mosului e plin de obiecte speciale. Ne vom bucura impreuna de creatiile cele mai recente ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante. Vom alege dintre bijuteriile si piesele vestimentare adaptate momentelor de sarbatoare ce urmeaza. Designeri consacrati, dar si cei apartinand noului val vin sa interactioneze cu publicul lor si sa dezvaluie minunatiile create de ei in ateliere.

Cei ce participa la Marche de Noel cu vesmintele pe care le creaza cu mandrie sunt Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mirela Diaconu, Maria Popistasu, Lena Criveanu, Edita Lupea si Istvan Campan. Pe tot parcursul targului vom putea admira picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu si fotografiile din portofoliul artistului Dan Piersinaru.
 

 


 


« Video precedent: APERITIVO PERONI SAU EXPERIENTA STILULUI DE VIATA ITALIAN Video urmator: Fashion Show SS 2010 by Adrian Oianu »