VideoFashion GOmentorship cu Mihaela Glavan GOmentorship cu Mihaela Glavan


Talentul nu vine cu instructiuni de folosire. E concluzia la care au ajuns sute de tineri care au terminat sau care urmeaza scoala in Romania. Din aceasta experienta s-a dezvoltat proiectul GOmentorship, un proiect menit sa ajute tinerii sa-si descopere traseul profesional care le pune in valoare la maximum atuurile.

Cea mai noua componenta a proiectului GOmentorship ofera o secventa din viata Mihaelei Glavan, unul dintre cei mai apreciati designeri de incaltaminte din Romania.

Asociatia ORICUM, echipa din spatele proiectului, crede ca pentru a descoperi vocatia e nevoie de un mentor, de povestea unui mentor, de inspiratia si energia profesionistilor care au ajuns la implinire prin cariera. De aceea, proiectul GOmentorship a devenit, prin conferinte, interviuri si platforma online, un spatiu de intalnire si de schimb de idei intre tineri studenti, liceeni sau absolventi si profesionisti romani care au ajuns la implinire in cariera. De aceea proiectul GOmentorship a devenit, prin conferinte, interviuri si platforma online, un spatiu de intalnire si de schimb de idei intre tineri studenti, liceeni sau absolventi si profesionisti romani care au ajuns la implinire in cariera.
 

 


 


« Video precedent: Fashion Show - Lanvin primavara-vara 2011 Video urmator: De vorba cu Maurice Munteanu »