VideoFashion Nicky Hilton in exclusivitate pentru F&B Nicky Hilton in exclusivitate pentru F&B In exclusivitate pentru Romania, Nicky Hilton povesteste echipei F&B despre noile colectii, Chick si Nicolai lansate in Grecia, in aceasta vara.


F&B: Nicky, Multumim ca ai acordat acest interviu site-ului www.fashionandbeauty.ro. Ai mentionat mai devreme la conferinta de presa ca nu te-a inspirat un anumit designer in crearea celor doua colectii, dar spune-mi care este stilul tau vestimentar preferat?

Nicky Hilton: Imi plac la nebunie creatiile multor designeri, dar printre preferatii mei sunt: Chloe, Mathew Wiliamson, Roberto Cavalli, care are niste haine minunate, Karl Lagerfeld e absolut uimitor... Mai imi place Heatherette by Moore, Anna Sui ...
F&B: Unde se vor putea gasi cele doua colectii de haine tocmai lansate?

Nicky Hilton: In prezent vand in SUA, in mai multe buticuri, cum este Kitsen, The Evelina, nu sunt sigura in ceea ce priveste magazinele din Grecia, dar vom prezenta colectiile potentialilor cumparatori si vom vedea...

F&B: Vei aduce colectiile si in Romania ?

Nicky Hilton: Da ... voi incerca sa aduc colectiile pe toate pietele

F&B: Ai cumva si un site?

Nicky Hilton: da, sigur! nickyhilton.com

Nascuta in Los Angeles, Nicky Hilton s-a mutat impreuna cu familia ei la New York la varsta de 12 ani si la numai cinci ani mai tarziu si-a inceput studiile de fashion design. Prima ei creatie o reprezinta colectia de genti Samantha Thavasa by Nicky Hilton, care deja a avut succes in America. In 2004 a lansat colectia casual Chick, iar in vara lui 2007 lanseaza si colectia de lux Nicolai.
 

 


 


« Video precedent: Proiect Special Adrian Oianu Video urmator: Nicky Hilton raspunde intrebarilor F&B »