VideoFashion Sarah Jessica Parker Sarah Jessica Parker in 73 de intrebari

Oare ne vom satura vreodata de Sarah Jessica Parker? Nu prea cred. Sunt zvonuri despre filmarea celui de-al treilea lung metraj Sex and the City, insa nicio informatie concreta. Dupa lansarea recenta, in luna februarie a acestui an, a propriei colectii de pantofi si genti, SJP, in colaborarea cu CEO-ul casei Manolo Blahnik, iat-o pe simpatica actrita facand din nou valuri in lumea fashionistelor.

Site-ul revistei americane Vogue a publicat un interviu filmat cu Sarah Jessica Parker in care vedeta raspunde la 73 de intrebari despre viata personala. Majoritatea redactorilor a apreciat ca locul in care actrita locuieste, la New York (de 13 ani, asa cum aflam chiar din interviu), este chiar mai grozav decat apartamentul personajului Carrie Bradshaw, din acelasi oras iconic. Da, interviul s-a facut acasa la Sarah Jessica Parker. S-au lansat concursuri pentru a afla ce inseamna kokorec, mancarea cea mai ciudata pe care a incercat-o, s-au cautat furnizorii canapelei verzi, din catifea, din casa actritei, care apare in acest interviu si cel mai probabil s-au rezervat multe vacante in Grecia, dupa ce s-a aflat ca aceasta este destinatia de vacanta preferata a lui Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker isi traieste viata personala foarte cu picioarele pe pamant, foarte sanatos, departe de gurile barfitoare ale revistelor glossy. Este casatorita de 17 ani cu actorul Matthew Broderick si au impreuna trei copii. Toata aceasta normalitate se intampla intr-un mare constrast cu “simfonia”, ca s-o citez pe Sarah Jessica Parker, pe care actrita si mama tuturor fashionistelor o creeaza in jurul ei cu fiecare aparitie pe covorul rosu sau pe strada.

Iata interviul, preluat de pe canalul Youtube al revistei Vogue:

 

 


 


« Video precedent: Mine - moda si dans contemporan Video urmator: Prea mult Photoshop strica! »