VideoFashion  Roland Mouret Secretul din garderoba

Selfridges a lansat colectia de debut a lui Roland Mouret, de cand acesta a fost numit Director de Creatie in luna iulie 2011.

"Imi doresc sa repozitionez brandul deoarece a avut un rol important in anii '80 si merita sa aiba acelasi rol si acum. In aceasta colectie se gasesc pantofi care vor fi in garderoba toata viata. Sa realizezi un design de pantof este cu totul diferit fata de designul de imbracaminte. Pantofii inseamna sexualitate. O femeie nu este imbracata daca nu poarta o frumoasa pereche de pantofi . Schimba intreaga tinuta" a declarat Mouret.

Catherine Deneuve si Faye Dunaway sunt cele care au fost inspiratia colectiei. In magazin se pot gasi atat pantofi din colectia toamna/iarna 2012-2013, cat si o linie specieala de Craciun.

"Sunt foarte curios sa vad cum va evolua brandul in urmatorii ani. Suntem pe punctul de a deschide magazine la nivel international. Scopul meu este sa creez o legatura emotionala intre brand, presa si clienti. Doresc ca fiecare pereche de pantofi din colectie sa devina cel mai bine pastrat secret din garderoba unei femei" a mai declarat Roland Mouret.

 

 


 


« Video precedent: Tendinte H&M toamna-iarna 2012 Video urmator: Reality Show de designer - The Betsey and Lulu Show »