VideoFashion The Dress & The Kiss The Dress & The Kiss

Continuitate si stil, cam asa s-ar putea rezuma in doua cuvinte campania sau mai degraba campanile lui Razvan Ciobanu. Sexul vinde, iar asta nu mai este de mult o noutate pentru nimeni. A face campanii de imagine pe baza de sexualitate dar si cu stil este o specialitate insa a lui Razvan Ciobanu. Coerent si continuu, mesajul cu continut si trimitere constanta la sexualitate a devenit o normalitate reprezentativa pentru brandul omonim.

Despre ea - rochia si despre el – sarutul este vorba in making off-ul unei campanii Razvan Ciobanu. Ea - rochia transformata din creatie vestimentare direct in personaj, el – sarutul de-a dreptul personificat si el in limbajul visual. O intalnire intre doua entitati pe taramul modei.

Sa fie stralucitoare. Sa fie languros. Sa fie “ca turnata”. Sa fie incitant. Si-apoi se amesteca. Ea sclipind, el sarutand. Imagini pentru o campanie in care senzualitatea rochiei se intalneste cu senzualitatea unui sarut. Si trupuri imbracate, dezbracate…

Un making-of de Ioana Maximilian despre ceea ce stie Razvan Ciobanu cel mai bine: sa faca rochii impecabile si sa le vanda, folosindu-se de ceea ce vinde cel mai bine, sexul.

Machiaj- Alexandru Abagiu

Hairstyle- Razvan Dobrescu

Model- Diana Dondoe

Camera- Mihai Dolish
 

 


 


« Video precedent: Truth About the Shape of Lies Video urmator: Prima colectie Cruise Lena Criveanu »