VideoFashion TIFF Merchandise Exhibition UAD TIFF Merchandise Exhibition UAD
Zilele acestea, cladirea Continental din Cluj gazduieste trei expozitii pentru noua editie a TIFF-ului: TIFF Merchandise Exhibition se alatura expozitiei Dressing the story by Doina Levintza si Klara Tamas – Afise de film romanesc.

De doi ani de zile, o noua colaborare s-a nascut intre organizatorii TIFF si UAD sectia Design Vestimentar pe directia merchandise. Se lanseaza un concurs pe tema editiei festivalului, iar studentii vin cu proiectele lor care dezvolta ideea. Proiectul castigator este transpus in obiectele promotionale ale editiei respective, iar cinefilii isi pot achizitiona obiectele purtand imaginea TIFF in punctele de vanzare amenajate pe traseele fierbinti ale zilelor filmului de la Cluj.

Anul acesta, castigatoarea priectului TIFF Merchandise a fost Renata Rakossy. La stransa concurenta au fost si propunerile lui Ovidiu Pop, dar organizatorii au ales ca si in acest an sa mearga pe o ilustrare explicita a siglei festivalului, iar Renata a fost cea care a venit cu solutia optima pentru dorinta juriului care a ales castigatorul.

www.tifftv.ro

 

 


 


« Video precedent: TIFFashion 2011: Dressing the Story by Doina Levintza Video urmator: Alexandru Abagiu despre TIFF 2011 si L'Oreal Paris »