VideoFashion Truth About the Shape of Lies Truth About the Shape of Lies

Ideea prezentarii unei colectii sub forma unui show video am vazut nu de mult la Viktor & Rolf, unde filmarea a fost realizata cu 5 camere de luat vederi si cu un singur manechin, frumoasa Shalom Harlow. Si la Irina Marinescu e vorba tot de o singura fata care prezinta sau cel putin asa se distinge din umbrele acelor Shapes of Lies. Buna ideea, frumoasa inspiratia, misterioasa si intunecoasa prezentarea si mai greu de deslusit tinutele.

E vorba despre cele cateva tinute care alcatuiesc un drum mistic de intoarcere, drumul sirenei inapoi in ape. O Melusina legendara care se desprinde din mrejele minciunilor pamantene si pleaca pe un drum fara intoarcere. Exista o serie de elemente de simbolistica in vestimentatia creata de Irina Marinesc, din pacate insa transpunerea lor nu poate fi descoperita. Aura de mister creata in mini filmul prezentarii fashion, nu permite acest lucru.

In rest rochii feminine drapate pe decolteu, cu spatele gol, cu bretele. lungi si fluide precum apele sirenei. Culori neutre si forme unduitoare care capata in jocul de lumini si umbre noi forme si noi nuante. Irina Marinescu e o fata sensibila care isi transpune trairile in vestimentatie cu aceeasi sesibilitate care ii caracterizeaza si propria persoana.
 

 


 


« Video precedent: Relaxing Alowed by Elena Perseil Video urmator: The Dress & The Kiss »