VideoFashion Video Fashion Gareth Pugh toamna-iarna 2009 by Ruth Hogben Video Fashion Gareth Pugh toamna-iarna 2009 by Ruth Hogben

Dupa Stefano Pilati si Viktor&Rolf urmeaza Gareth Pugh cu o prezentare video in loc de una traditionala pe podium. Si nu se poate spune ca Gareth Pugh s-a inspirat … Genialitatea nu consta in a te inspira de la altii ci in a deveni tu insuti sursa de inspiratie pentru ceilalti.

Asadar show de toamna/iarna 2009-2010 la Gareth Pugh, surprinzator si bineinteles genial, pentru ca Gareth Pugh nu inceteaza sa surprinda lumea modei prin creatiile sale. Asa cum am mai spus-o, genialitatea lui nu consta neaparat in a crea socuri din tinute ci in a crea tinute care, desi aparent socante, sunt cat se poate de purtabile. Lucrul acesta este inca o data demonstrat in colectia sa pentru sezonul urmator, o colectie prezentata intr-un video impresionant in alb si negru.

Tinutele, decupate parca din albul perfect, se inlantuie intr-un dans misterios, un dans aproape demonic executat de Natasa Vojnovic si lucrat sub forma unui film de 8 minute, intr-o colaborare la fel de geniala cu Ruth Hogben.
 

 


 


« Video precedent: Prezentare Smaranda Almasan Fall-Winter 2009-10 Video urmator: Autor 2.0 - targ de bijuterie contemporana »